Verkeersmaatregelen voor de Oranjemarkt


De burgemeester heeft een evenementenvergunning verleend voor de Oranjemarkt op

27 april 2016 in het centrum van Etten-Leur.Tijdens Koningsdag wordt de Oranjemarkt gehouden. Met kramen, grondplaatsen en eetgelegenheden wordt dit een markt voor jong en oud. De markt duurt van 09.00 uur tot 17.00 uur en vindt plaats op de Markt (tussen de Moeierboom en de wipakker), Marktplein, Raadhuisplein, Binnentuin en de
Oude Bredaseweg. Alleen personen die zich vooraf hebben ingeschreven hebben een toegewezen kraam of grondplaats. Zelf ruimte claimen is niet mogelijk.Het college heeft voor dit evenement de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen:26 april 2016 van 18.00 uur tot 27 april 2016 om 20.00 uur:

1. Het afsluiten van de volgende wegen/weggedeelten voor alle verkeer (behalve voor voetgangers, hulpverleningsvoertuigen en materiaalwagens organisatie) middels dranghekken voorzien van bord C01 van het RVV 1990:
- Oude Bredaseweg, gedeelte Markt - Anna van Berchemlaan;
- Markt, gedeelte Papenstraat - Raadhuisplein/Markthof;
- Stationsstraat, gedeelte Markt - Oderkerkpad;
- Lambertusstraat, gedeelte Markt - Lambertusstraat 1b;
- Rochussenlaan, gedeelte Markt - Grijsoord;
- Dreef, gedeelte Markt - Dreef 3;
- Raadhuisplein;
- Plein aan de Markt;
- Markthof;
- Ridderstraat;
- Binnentuin.2. Het instellen van een stopverbod door middel van borden E02 van het RVV 1990 en aanwijsborden voor de wegen/weggedeelten:
- Oude Bredaseweg, gedeelte Markt - Anna van Berchemlaan;
- Markt, gedeelte Papenstraat - Raadhuisplein/Markthof;
3. Het tijdelijk opheffen van de verplichte rijrichting (eenrichtingsverkeer) in de Stationsstraat (gedeelte Markt - Anna van Berchemlaan) en de Lambertsestraat gedeelte ( Anna van Berchemlaan- Markt )door middel van het afdekken van borden C02 en C03 van het RVV 1990.
4. Het verwijderen van de paaltjes ter hoogte van de Van Kuijckflat, Torenpad en Raadhuisplein (tussen plein Markt en Raadhuisplein).