CDA-leden gaan op stap met Kamerleden

18/04/2016CDA-leden gaan op stap met Kamerleden

Op 17 april gingen vier leden de uitdaging aan om samen met Kamerlid Martijn van Helvert te gaan hardlopen in zijn thuishaven. Tijdens de Sittard Run Experience liepen ze samen de volle 15 km uit. Erna genoten ze na tijdens een welverdiend borrelmoment.

"Het was pittig, want de Kollenberg is best wel een pittige klim" wist Martijn na afloop te vertellen. "Heel erg leuk om te doen. Dank aan Frank Veugen, Irene vd Plas, Jochem Jacobs en Kay Bemelen voor het meerennen!"

Op stap met

"Het CDA is en blijft dankzij haar leden de grootste politieke ledenbeweging van Nederland. Dat kan alleen maar door de sterke band met onze leden. Zij zijn onze vinger aan de pols van de samenleving. Daarom is het contact tussen hen en onze politici erg belangrijk." vertelt landelijk partijvoorzitter Ruth Peetoom.

Om die band tussen lid en partij nog verder aan te halen, organiseert het CDA op geregelde tijdstippen een laagdrempelige, exclusieve en informele ontmoeting tussen een politicus/-a en een beperkt aantal CDA-leden. Deze ontmoetingen zijn enkel toegankelijk voor CDA-leden.

Zo kunnen onze leden van dichtbij onze politici ontmoeten en kennismaken met zijn/haar interesses, drijfveren en werkterreinen.

Zin om met ons mee op stap te gaan?

Word dan ook een CDA-gezicht en doe gratis mee aan onze activiteiten! Klik hier voor meer info. #ikdoemee #CDA