Dorpsplein Nederhorst den Berg


Op 26 mei bespreekt de raad het kredietvoorstel voor de herinrichting van het dorpsplein.
U kunt alvast een 3d weergave op uw pc of met uw VR bril bekijken van de nieuwe situatie.
U kunt alvast een 3d weergave op uw pc of met uw VR bril bekijken van de nieuwe situatie.

Tijdens de inloopavond op 11 april hebben inwoners van Nederhorst den Berg het plan voor de herinrichting van het dorpsplein kunnen inzien. De reacties op het ontwerp, die tijdens de inloopavond zijn geuit, nemen we mee bij de uitwerking van het voorlopig ontwerp naar een definitief ontwerp.

De gemeente wil ook het verkeersgebied om het binnenplein heen aanpakken: de parkeerplaatsen, de wegen en het groen. Hier is nog geen ontwerp voor gemaakt. Tijdens de inloopavond hebben inwoners hun ideeen voor dit gedeelte van het plein kunnen doorgeven en zijn de probleempunten besproken die
hier spelen rond parkeren, verkeersveiligheid, logistiek of andere zaken. Deze feedback nemen we mee bij het maken van een ontwerp voor dit gedeelte van het plein.

Kredietvoorstel

Op 11 mei bespreekt de commissie het kredietvoorstel voor de herinrichting van het plein en op 26 mei bespreekt de raad het voorstel.

Dorpsplein in 3d

Wilt u ook alvast een impressie van het dorpsplein bekijken? 360NL heeft een 360 graden foto impressie gemaakt, die u op uw pc kunt bekijken of met uw VR-bril: www.360nl.nl/nederhorstdenberg/dorpsplein/.

dinsdag 19 april 2016