Nederland ICT organiseert een ICT Haalbaarheidstoets over aanbestedi..


19 apr 2016

Op 13 mei 2016 organiseert Nederland ICT voor het programma Aanbesteding ICT Werkomgeving Rijk (IWR) een ICT Haalbaarheidstoets over de aanbestedingsstrategie van OT2017.

Het programma Aanbesteding IWR bereidt een aanbesteding voor telecommunicatiediensten voor: OT2017. De aanbesteding betreft de levering van telecommunicatieproducten en -diensten. De betrokken partijen hebben hun aanbestedingsstrategie beschreven in het concept strategiedocument OT2017.
Voorafgaand aan het publiceren van de formele aanbestedingsdocumenten wil de stuurgroep, voorgezeten door de CIO BZK, het concept strategiedocument graag toetsen door middel van een marktconsultatie. De ICT Haalbaarheidstoets heeft tot doel de opdrachtgever feedback van de marktpartijen te
geven op de aanbestedingsstrategie als geheel en een aantal richtinggevende keuzen in het bijzonder.

In een interactieve workshop wordt de aanbestedingsstrategie besproken aan de hand van drie hoofdvragen. In de bijgevoegde uitnodiging worden de hoofdvragen toegelicht.

De ICT Haalbaarheidstoets richt zich op bedrijven die genteresseerd zijn om in te schrijven op de aanbesteding, zoals Telecomleveranciers (providers) en partijen die producten en diensten leveren ten behoeve van draadloze dekking (zoals 4G en WiFi) in gebouwen. Tegelijk met de Aanbesteding
OT2017 wordt ook de Aanbesteding voor ICT-hardware op en rond de werkplek (EASI2016) voorbereid.

Bekijk hier de volledige uitnodiging (PDF).

Aanmelden

Genteresseerde bedrijven kunnen zich tot en met maandag 2 mei a.s. 11:00 uur aanmelden via de link in de uitnodiging.