Philips lanceert revolutionair SpeechAir smart dicteerapparaat

WENEN-(BUSINESS WIRE)- Speech Processing Solutions, de internationale marktleider op het gebied van professionele dicteertechnologie heeft zojuist een gloednieuw dicteertoestel geintroduceerd.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: www.businesswire.com/news/home/20160419005382/nl/

Philips SpeechAir smart voice recorder (Photo: Business Wire)Philips SpeechAir smart voice recorder (Photo: Business Wire)

Het beste van twee werelden

"Philips SpeechAir biedt het beste van twee werelden. Het geeft gebruikers de ontbrekende schakel door het beste van smartphones en dicteer apparaten te combineren," zegt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions. Gebruikers kunnen genieten van de vrijheid van een Android-toestel met touchscreen, camera, wifi en bluetooth, terwijl ze profiteren van een gebruiksvriendelijke schuifschakelaar, langere levensduur van de batterij en professionele bediening voor bewerking en maximale beveiliging.

Ontworpen voor hogere efficientie

Het Philips SpeechAir smart dicteerapparaat is ontworpen om gebruikers tijd en kosten te besparen dankzij een hoge mate van flexibiliteit. "We hebben de Philips SpeechAir ontwikkeld voor drukke professionals die veel onderweg zijn,"verklaart Dr. Brauner. Gebruikers kunnen verslagen of e-mails overal en op ieder moment dicteren en verzenden voor transcriptie. Hij licht toe: "Gebruikers hadden nooit eerder dit niveau van vrijheid. Met deze geintegreerde functies hoeven ze niet langer te wachten totdat ze terug zijn op kantoor om hun bestanden over te zetten."

Uitstekende geluidskwaliteit

Het apparaat beschikt over de allernieuwste technologie en drie professionele microfoons die in elke opnamesituatie voor optimale geluidskwaliteit zorgen. De 360DEG-microfoon is ideaal voor het opnemen van dictaten en vergaderingen, de directionele microfoon is het meest geschikt voor luidruchtige omgevingen en een derde speciale microfoon is perfect voor VoIP-telefonie.

Maximale bestandsbeveiliging voor vertrouwelijke gegevens

SpeechAir opnames worden in realtime gecodeerd met 256-bits Advanced Encryption Standard (AES) voor maximale gegevensbeveiliging. De Philips SpeechAir is door middel van een pincode beschermd tegen onbevoegd gebruik. Functies zoals de camera kunnen worden vergrendeld en wifi-netwerken beperkt voor personeel.

Naadloze integratie in bestaande IT-systemen

De Philips SpeechAir kan eenvoudig worden geintegreerd in andere workflow oplossingen zoals ziekenhuisinformatiesystemen (ZIS) of de beheersoftware van een advocatenkantoor. Gebruikers hebben op hun SpeechAir direct toegang tot patient- en klantgegevens voor een soepelere workflow. Integrators kunnen op het apparaat zelfs hun eigen dicteer-app installeren en configureren.

Spreek, verzend, klaar: onderweg dicteren verandert radicaal

SpeechAir sluit perfect aan op Philips dicteeroplossingen zoals de cloud service SpeechLive. Instellingen voor de distributie van dictaten kunnen naar wens worden ingesteld en auteurs entranscribenten kunnen samen eenvoudig een soepele workflow creeren. Als een gebruiker geen assistent heeft, kan hij profiteren van de SpeechLive spraakherkenningsservice of de SpeechLive transcriptieservice waar professionals specifiek getraind voor deze sector de opnames uittypen.

De Philips SpeechAir is gecertificeerd als Philips green product wat betekent dat het tegemoet komt aan de strengste eisen wat betreft het energieverbruik, de verpakkingsmaterialen en de preventie van schadelijke stoffen

Om meer te leren over het product en een Philips distributeur bij u in de buurt te vinden, gaat u naar: www.speechair.com

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is wereldwijd marktleider in professioneel dicteren. Het bedrijf is in 1954 in Oostenrijk opgericht als onderdeel van Philips en het loopt al 60 jaar voorop in vernieuwing in het omzetten van spraak naar tekst. Het bedrijf streeft er voortdurend naar de beste te zijn en legt de nadruk op de allerhoogste kwaliteit. Het heeft baanbrekende producten ontwikkeld zoals het nieuwe draagbare Philips SpeechAir dicteerapparaat, de Philips Pocket Memo dicteerapparaat, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips Dictation Recorder app voor smartphones. De allernieuwste innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en gemakkelijker dan ooit, met een beveiligde dicteerworkflow in de cloud, naadloos geintegreerd met de nieuwe spraak-naar-tekst service Philips SpeechScribe. Met oplossingen die speciaal op de behoeften van elke bedrijfstak afgestemd zijn, bespaart Speech Processing Solutions professionals tijd en geld, om hen zo efficient mogelijk te laten werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: www.facebook.com/philipsvoicetracer Twitter @speech_com: www.twitter.com/speech_com YouTube: www.youtube.com/philipsdictation LinkedIn: www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160419005382/nl/

Contacts

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lea Pachta, +43 1 60101-1744

(lea.pachta@speech.com)

www.philip s.com/dictation