Plantronics BackBeat FIT nu ook in zwart beschikbaar


20 April 2016

Klassieke make-over voor bekroonde koptelefoon

Hoofddorp, 20 april 2016 - Plantronics, een pionier in audio en wearable technology, kondigt aan dat de draadloze stereo koptelefoon, de BackBeat FIT, nu ook in het zwart beschikbaar is. De BackBeat FIT is volgens onderzoeksbureau GFK een van de best verkopende draadloze sportheadset in de EU5
(Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninrijk, Spanje en Italie).

De BackBeat FIT biedt alles wat sporters nodig hebben om gemotiveerd te blijven: eersteklas geluidskwaliteit, veiligheidsfuncties en flexibiliteit. De koptelefoon is klein en licht, en kan via bluetooth draadloos met diverse apparaten worden gekoppeld. Gebruikers kunnen zich richten op fitness
terwijl ze genieten van muziek met goede geluidskwaliteit zonder een wirwar aan snoeren en draden. Het flexibele ontwerp biedt een comfortabele, stevige en passende pasvorm voor elke activiteit. Naast de nieuwe zwarte variant is de BackBeat FIT ook beschikbaar in drie andere kleuren: rood,
groen en blauw.

Eigenschappen

* Stabiele, comfortabele pasvorm: De BackBeat FIT blijft onder alle omstandigheden goed op zijn plaats zitten. De zachte maar sterke en flexibele hoofdband en in-ear stabilisatoren verzekeren een robuuste, stabiele pasvorm die comfortabel is, ongeacht hoe actief de gebruiker is.
* Duurzaam, sweat-proof ontwerp: De BackBeat FIT beschikt over een zweet- en weerbestendige nano-coating van P2i en een robuust en zweetbestendig ontwerp waardoor de koptelefoon bestand is tegen de zwaarste trainingen.
* Veiligheid: Het gebruik van reflecterend materiaal zorgt voor verhoogde veiligheid, zowel overdag als `s nachts. Dankzij het safety-oriented eartip design is de gebruiker zich meer bewust van zijn omgeving.
* Twee-in-een armband/opbergetui: In de armband kunnen tijdens een training een smartphone en eventuele sleutels veilig worden opgeborgen. Wanneer de koptelefoon niet wordt gebruikt dient de armband als beschermend opbergetui.
* Batterij met lange levensduur en compact ontwerp: De BackBeat FIT heeft genoeg power voor een week aan trainen en biedt tot 8 uur luistertijd. In DeepSleep (een slaapstand) blijft de headset tot zes maanden opgeladen en klaar voor gebruik.
* Superieure stereo koptelefoon: Dankzij krachtige speakers en een custom codec biedt de BackBeat FIT zowel een rijke bas als hoge tonen.
* Draadloze bluetooth technologie: Geniet van muziek, video's en telefoongesprekken dankzij een simpele draadloze verbinding met een smartphone.
* Hands-off control: Dankzij de ingebouwde microfoon kunnen gebruikers telefoneren zonder dat ze hun mobiele apparaat hoeven aan te raken. Het bedienen van de muziek gaat eenvoudig met een druk op de knop via het bedieningspaneel op het oordopje.
* Steeds beter: Over-the-air firmware updates, die via een smartphone app worden geboden, maken het eenvoudig om de koptelefoon optimaal te laten presteren. Daarnaast beschik je altijd over de nieuwste softwarefuncties, documentatie en functionaliteiten.

De zwarte BackBeat FIT is per direct beschikbaar via geautoriseerde Plantronics resellers. De adviesprijs is EUR129,99. Voor meer informatie, zie www.plantronics.com/nl.

Over Plantronics

Plantronics is een wereldwijde leider in audiocommunicatie voor zakelijk gebruik en consumenten. Ze pionieren al vijftig jaar met trends in audiotechnologie en creeren innovatieve producten waarmee mensen eenvoudiger kunnen communiceren. Van unified communications, bluetooth headsets tot
gaming-producten, Plantronics biedt ongeevenaarde kwaliteit, een ideale ervaring en uitzonderlijke service. De Plantronics-producten werden oorspronkelijk ontworpen voor de commerciele luchtvaart en worden nu gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 evenals door luchtverkeersleiders,
alarmnummers en consumenten over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op: www.plantronics.com.

Plantronics, BackBeat, DeepSleep en Simply Smarter Communications zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Plantronics, Inc. Het Bluetooth(R) woordmerk en logos zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en gebruik door Plantronics is onder licentie. Alle andere
handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.