Mitel bevordert real-time communicatie voor mobiele medewerkers en consumenten

Nieuwe suite contact center, cloud en mobiele oplossingen voor optimale samenwerking en klantcontact

* Smartphone-vriendelijke contact centercapaciteit voor de mobiele consument

* Bescherming mobiele toegang tot de cloud met beveiliging voor mobiele 4G LTE- en 5G-applicaties

* Uitbreiding real-time communicatie door directe toegang tot workflow van belangrijkste SaaS-platforms

* Geavanceerde monitoring-, analyse- en massanotificatie-oplossingen voor verbetering mogelijkheden grote bedrijfsterreinen

UTRECHT, 20 april 2016 -- Mitel(R) (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW), een toonaangevende onderneming in realtime ondernemen, cloud en mobiele communicatie, kondigt tijdens Mitel Next in San Diego een volgende reeks innovaties aan op het gebied van 'mobile-first', 'cloud-enabled' en 'millennial-focused' communicatie en samenwerking. Hiermee toont Mitel leiderschap in de verdere ontwikkeling van de mobiele onderneming en verbetert zo de klantervaring en ondersteunt nieuwe business-modellen.

Toekomstvast contact center

Met de komst van 4G- en 5G-netwerken gebruikt de consument voor contact met organisaties steeds vaker mobiele toepassingen. De nieuwste generatie van Mitel MiContact Center is een 'mobile-first', toekomstvast platform voor klantcontacten. Het zet elke interactie om in een kans om de klantloyaliteit te versterken. Geavanceerde digitale klantervaring via real-time communicatie op sociale media en CRM-integratie, resulteren in een compleet klantprofiel dat ingezet kan worden voor routering naar de juiste deskundige. Hierdoor wordt de klant optimaal geholpen en neemt klanttevredenheid toe.

Koppeling cloudgebaseerde platformen en real-time communicatie: MiCloud, Mitel's cloudcommunicatiesuite, sluit aan bij meer dan twintig cloudgebaseerde CRM-platformen en productiviteitstoepassingen zoals Microsoft Office 365 en Google Apps. Het integreert ook met de belangrijkste cloudgebaseerde applicatie-omgevingen voor HR en recruiting, dealer en franchise management, financieel beheer en meer. De MiCloud-suite sluit naadloos aan op steeds meer workflow-toepassingen en biedt de gebruiker real-time communicatie vanuit deze applicatie.

Beveiligen van real-time communicatie tegen cyberaanvallen: samen met Unisys introduceert Mitel MiStealth-beveiligingstechnologie. Hiermee beveiligen en beschermen bedrijven en serviceproviders mobiele toegang tot de cloud tegen beveiligingsaanvallen en datalekken. Het biedt organisaties de mogelijkheid om vast te leggen wie toegang krijgt tot het bedrijfsnetwerk, zowel rechtstreeks als toegang via de cloud. Tegelijkertijd wordt het bereik waarbinnen aanvallen kunnen plaatsvinden beperkt en wordt een geavanceerd beveiligingsniveau gerealiseerd dat hoort bij private cloud-omgevingen. MiStealth vereenvoudigt tevens de bedrijfsveiligheid doordat gebruikers toegang hebben tot publieke netwerken zoals het internet, zonder dat hun real-time communicatie wordt vrijgegeven. De oplossing integreert tevens met Mitel's RCS/VoLTE/VoWiFi clients.

Communicatie op grote bedrijsterreinen wordt intelligenter en krachtiger: Doordat organisaties vaste lijnen en draadloze omgevingen willen samenvoegen met cloud- en werkterreingebaseerde applicaties, is de vraag naar professionele spraak-, video- en samenwerkingstoepassingen complexer geworden. Mitel werkt aan het intelligenter en krachtiger maken van real-time communicatie voor grote bedrijfsterreinen door middel van tools voor geavanceerde monitoring, analyse en massanotificatie. Het product Performance Analytics van Mitel speurt proactief naar prestatieproblemen en lost deze op voordat de gebruiker er last van krijgt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van 24/7 monitoring, real-time alerts en test-tools. De 'Mass Notification'-service biedt een betrouwbaar communicatiekanaal in geval van uitval van conventionele e-mail-, tekst-, spraak- en videocommunicatie.

Quotes

"Werkplek- en klantcommunicatie verloopt steeds meer via mobiele apparaten en de gebruikers verwachten overal directe en naadloze toegang tot de verschillende diensten", aldus Rich McBee, CEO van Mitel. "Mitel is als geen ander in staat om organisaties te helpen deze uitdagingen aan te pakken en te profiteren van het bundelen van verschillende communicatiemodellen gericht op meer snelheid en eenvoudige toepassing."

Important Facts (Belangrijke feiten)

* Meer dan twee miljoen gebruikers van cloud-gebaseerde zakelijke communicatie zijn dagelijks afhankelijk van Mitel. Zij vertegenwoordigen bijna 25% van de gebruikers van cloudgebaseerde communicatie.

* Mitel is de enige leverancier van communicatie-oplossingen binnen de vijf Gartner Magic Quadrant reports for business communications.

* Tot de klanten van Mitel behoren 15 van de 20 voornaamste mobiele providers ter wereld.

* Mitel biedt VoLTE/VoWiFi-diensten aan in 18 landen.

Gerelateerde bronnen

* Download het eBook "Customer Experience for Dummies"

* Download de infographic "The Power of the Mobile Consumer"

* Download het eBook "Top Customer Experience Tips to Steal from the Pros" (Geweldige klantenervaringstips om te stelen van de professionals)

* Download het whitepaper "Delivering a Digital Customer Experience for Today's Mobile Consumer" Download het whitepaper "Securing Real-Time Mobile Communications"

* Download de infographic over het zich voorbereiden op de "Rise of the Mobile Enterprise"

Sociale media

Twitter: Mitel toont real-time 'comms' voor mobiele medewerkers en consumenten op #MitelNext in San Diego Twitter: Nieuw Mitel-contactcenter, cloud-gebaseerde en mobiele oplossingen bieden een omgeving voor naadloze afstemming van samenwerking en commercie #MitelNext

Tags/Trefwoorden

Mobiele onderneming, Cloud, Contactcenter, Mobiele consument, Mitel Next

Over Mitel

Mitel (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW), Mitel (NASDAQ: MITL; TSX: MNW) is de kracht achter meer dan 2 miljard zakelijke verbindingen en 2 miljard mobiele abonnees per dag en ondersteunt daarmee organisaties en operators bij het leggen van verbindingen, samenwerken en het bedienen van hun klanten. Onze experts op het gebied van communicatie-oplossingen ondersteunen meer dan 60 miljoen zakelijke gebruikers in meer dan 100 landen en 130 mobiele service providers waaronder 15 van de top 20 mobiele carriers ter wereld. Dat maakt ons uniek en het enige bedrijf dat in staat is een brug te slaan tussen zakelijke en mobiele gebruikers. Ga voor meer informatie naar www.mitel.com en volg ons op Twitter @Mitel_NL.

Mitel is het geregistreerde handelsmerk van Mitel Networks Corporation.

Alle andere handelsmerken zijn de eigendom van de betreffende eigenaars.