Airbags uit auto's gestolen


Airbags uit auto's gestolen

Laatste update:
21-04-2016 | 13:19

's-Gravenzande - Maasland - In de avond - of nachtelijke uren van woensdag 20 op donderdag 21 april sloegen auto-inbrekers toe in 's-Gravenzande en Maasland. De airbags waren het doelwit.

In 's-Gravenzande ontdekten negen autobezitters op donderdagochtend dat hun voertuigen waren opengebroken. In alle gevallen was de airbag uit de auto gestolen. Bij een auto was ook de navigatieapparatuur buit gemaakt. De getroffen auto's stonden in de Karekiet, Watersnip, Steltloper,
Rietzanger en de Prinses Beatrixstraat.

In Maasland werden twee auto's tussen dezelfde tijdstippen opengebroken waarbij de inbrekers het ook op de airbags gemunt hadden. Deze auto's stonden aan de Lisdodde en de Kluisweer.

De auto`s waaruit de airbags werden gestolen waren van verschillende merken.

Politieonderzoek

De forensische experts van de politie gingen ter plaatse en deden sporenonderzoek. De politie vraagt ook uw hulp bij dit onderzoek. Mogelijk is u iets opgevallen tussen de genoemde tijdstippen op de locaties waar de inbraken zijn gepleegd. Mocht u in het bezit zijn van een beveiligingscamera
en woont u in de buurt van deze locaties, dan is de politie zeer geinteresseerd in de beelden. U kunt in contact komen met de recherche via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.