Twee overvallen en winkeldiefstal in Bureau Brabant


Twee overvallen en winkeldiefstal in Bureau Brabant

Laatste update:
21-04-2016 | 14:35

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Breda, Waalwijk - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 25 april aanstaande onder meer aandacht aan twee overvallen die plaats vonden in Breda en een forse winkeldiefstal in Waalwijk. Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant.
Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Waalwijk: Parfumdieven bij Douglas

Op maandagmiddag 2 november 2015 wordt de Douglas in Waalwijk bezocht door een drietal dieven. Twee vrouwen en een man krijgen het voor elkaar om voor honderden euro's aan dure parfumflessen in hun jassen te laten verdwijnen. We hebben kraakheldere beelden van de verdachten. Wie zijn dit?


Breda: Drie overvallers schrikken diverse kamerbewoners op

Op dinsdagochtend 10 november 2015 overvallen drie mannen de bewoners van een pand aan de Hoge Steenweg in Breda. We hebben bewakingsbeelden van de overval.

Breda: Eigenaar van friettent thuis overvallen

Op dinsdagavond 17 november 2015 overvallen twee daders een 78-jarige man in zijn woning. De man vertrekt na zijn werk in zijn friettent `de Fer' naar huis. Hij wordt op zijn oprit opgewacht door twee mannen die hem vastbinden en onder schot zijn woning induwen. Binnen werken ze ook zijn vrouw
tegen de grond. In deze uitzending een reconstructie van deze overval. Tevens zenden we beelden uit van een man die met het pasje van de slachtoffers staat te pinnen vlak na de overval.