Onix en Mindbreeze gaan partnerschap aan om oplossingen voor zoek- en kennisbeheer aan te bieden

LAKEWOOD, Ohio & LINZ, Oostenrijk-(BUSINESS WIRE)- Onix kondigt met genoegen aan dat zij een nieuw partnerschap met Mindbreeze zijn aangegaan om klanten enterprise search-oplossingen aan te bieden. Mindbreeze is een toonaangevende leverancier van softwareproducten waarmee snel en intuitief relevante informatie kan worden gevonden in bedrijfsgegevens en op het internet. Hun producten bieden klanten een geconsolideerd overzicht van hun bedrijfsgegevens dat besluitvormers ondersteunt bij alle aspecten van hun bedrijf. Mindbreeze is een gerenommeerd bedrijf in Europa met meer dan 1.000 klanten, waaronder overheden, banken, gezondheidsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen, onderwijsinstellingen en klanten uit het bedrijfsleven.

Mindbreeze InSpire wordt geleverd als een voorgeinstalleerde enterprise search appliance box. Deze is eenvoudig te configureren zodat het crawlen van gegevensbronnen snel van start kan gaan. Mindbreeze InSpire brengt de bedrijfsgegevens uit interne gegevensbronnen van bedrijven en het internet samen in een semantische zoekindex. De gebruiksklare connectoren zijn een buitengewoon kenmerk van het product die informatie uit alle gegevensbronnen op intelligente wijze samenbrengen. Mindbreeze InSpire zorgt er ook voor dat elke gebruiker enkel bedrijfsgegevens zal vinden die hij of zij mag raadplegen door de toegangsrechten direct vanuit de geindexeerde gegevensbronnen te verifieren.

"Enterprise search vormt al sinds 2001 een pijler binnen het productaanbod van Onix," aldus Directeur en CEO van Onix, Tim Needles. "Wij zijn opgetogen over ons partnerschap met Mindbreeze. Ze zijn een gerenommeerde marktleider op het gebied van enterprise search, en we zijn ervan overtuigd dat InSpire van Mindbreeze de verwachtingen van onze klanten zal inlossen."

Oprichter en CEO van Mindbreeze, Daniel Fallmann verklaart: "Mindbreeze is verheugd dat Onix deel uitmaakt van ons selectief en snelgroeiend internationaal netwerk van partners. Wij hebben de kennisbeheerproducten die klanten willen en we kijken ernaar uit om samen te werken met het team van Onix en hun klanten in de Verenigde Staten en Canada."

Bezoek de website van Onix om meer te weten te komen over de enterprise search-diensten van Onix of om een gratis consultatie met een zoekexpert van Onix aan te vragen.

Over Onix

Onix is een toonaangevende ontwikkelaar en aanbieder van technologische oplossingen en consultingdiensten met een brede waaier aan klanten uit het bedrijfsleven en de overheidssector. Onix gaat partnerschappen aan met marktleiders uit de technologische sector en biedt omvangrijke expertise aan op het gebied van ontwerp en implementatie van allesomvattende end-to-endoplossingen.

Over Mindbreeze

Mindbreeze, met hoofdkantoor in Linz, Oostenrijk, is een toonaangevende Europese leverancier van softwareproducten en zoekapparaten voor enterprise search, big data en kennisbeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160421005134/nl/

Contacts

Onix Karen Masuga 216-529-3043 (karenm@onixnet.com)