Maximale blues beleving bij Burgers & Beers Café in Roosendaal


ROOSENDAAL, 20160412 -- “Wij zijn allereerst een muziekcafé met een brede keuze in muzikale beleving, we beperken ons niet tot een bepaald genre” verklaart Efraim in zijn café aan de oude markt 30. We willen de gasten verrassen met een grote diversiteit in muziek, evenementen, speciaal bieren en heerlijke borrelplateaus. De tevredenheid van onze gasten, het ontwikkelen van nieuwe evenementen en het aantrekken van de juiste artiesten is voor ons van belang om onszelf te blijven vernieuwen. De reacties en betrokkenheid van onze gasten is hartverwarmend. Zo ben je niet alleen ondernemer met een café maar ook echt onderdeel van de Roosendaalse gemeenschap.

Stichting blues promotions Roosendaal organiseert op 23 april Blommenblues, een geweldige blues beleving in Roosendaal. 11 bluesbands bij 11 verschillende cafés, een geweldige avond voor de echte blues liefhebber.  Bij Burgers & Beers café staat tientallen jaren ervaring op het podium: Marino Noppe & Maxwell Street bluesband 

Maxwell Street zag het daglicht in 1982 en was meteen héél aanwezig in het Vlaamse Blues-landschap. De band was opgebouwd rond het fantastische gitaar duo Marino Noppe en Willy De Vleeshouwer, en trad met zijn kompanen ontelbare keren op in binnen- en buitenland. Maxwell street bracht vooral messcherpe Chicago blues ten gehore. Tegenwoordig wordt dit aangevuld met meer funky stuff, wat swing en een snuifje New-Orléans. Marino 'Maxwell Street' Noppe is van onschatbare waarde voor de blues in België.

Omdat burgers & Beers café Blommenblues als een blues maand ziet en niet alleen een evenement op 23 april hebben zij ook nog een ware blues traktatie gepland op 16 april om 21:30: Schipper en Bemanning. Een blues rockband rondom “old crack” Kees Schipper.

Al meer dan 45 jaar onderweg herstartte de van origine Zeeuwse zanger gitarist in 2014 zijn in de jaren negentig ter ziele gegane band Schipper & Bemanning. Sinds begin dit jaar onderweg in een nieuwe triobezetting staat Schipper en Bemanning inmiddels als een huis! De band toerde in mei 2015 met veel succes in Duitsland en is ook volgend jaar op diverse bekende Duitse festivals geboekt waaronder het bluesfestival in Berlijn en op het grootste podium in Dresden “Tante Ju”. Schipper & Bemanning staat garant voor een stevige pot blues rock van de bovenste plank!

16 april 2016 om 21:30: (Kees) Schipper & Bemanning (toegang gratis)

23 april 2016 om 21:45: Marino Noppe & Maxwell Street bluesband (toegang gratis)

Adresgegevens: 


Burgers & Beers Café
Markt 30
4701 PG Roosendaal
0165 – 745619

www.burgersandbeerscafe.nl