Wim Helsen te zien in Podium Hoge Woerd

Utrecht, 17 maart 2016

Wim Helsen te zien in Podium Hoge Woerd

De Vlaming Wim Helsen is toegevoegd aan het programma van Podium Hoge Woerd. Op zaterdag 23 april is niet alleen De Partizanen te zien, maar ook Wim Helsen. Bezoekers kunnen genieten van een gezamenlijke cabaret-avond met Welkom in Partizanië van De Partizanen en Er wordt naar u geluisterd van Wim Helsen.

De Partizanen

De Neerlands Hoop 2015, de cabaretprijs voor die veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief, werd gewonnen door De Partizanen. De Partizanen zijn Thomas Gast en Merijn Scholten. Ze begonnen bij Comedytrain en wonnen in 2013 het Leids Cabaret Festival. Verder zijn ze bekend van Spijkers met Koppen en hun rubriek ZZZP-TV in het televisieprogramma COJONES. Op zaterdag 23 april presenteren zij hun nieuwe programma Welkom in Partizanië.

Wim Helsen

Geen enkele cabaretier won de Poelifinario, de cabaretprijs voor het indrukwekkendste programma van het jaar, voor een tweede keer, behalve Wim Helsen. Na twee seizoenen niet in Nederland gespeeld te hebben, komt hij terug. Op zaterdag 23 april presenteert Wim Helsen z'n nieuwe programma Er wordt naar u geluisterd.

Tickets

De Partizanen en Wim Helsen zijn op zaterdag 23 april om 20.30u in Podium Hoge Woerd te zien. De voorstellingen zijn try-outs. Tickets zijn beschikbaar via de website www.podiumhogewoerd.nl of telefonisch van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00u via 030-7210933.