Koninklijke onderscheidingen voor 5 Dongenaren


Dinsdagochtend 26 april 2016 werden 5 inwoners van de gemeente Dongen verrast door het college van B&W met de boodschap dat zij een lintje krijgen. De volgende personen kregen een Koninklijke Onderscheiding en werden zo benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

Dhr. Ben Barendse (75 jaar)

Dhr. Barendse ontving de Koninklijke Onderscheiding omdat hij sinds 1989 jarenlang hulptransporten (voedsel, kleding, medicijnen, dekens, meubels, etc.) naar Roemenie regelde. Nu doet hij vrijwilligerswerk voor De Volckaert.

Dhr. Goof van Bijnen (59 jaar)

Dhr. Van Bijnen ontving de Koninklijke Onderscheiding voor zijn enorme staat van dienst op het gebied van vrijwilligerswerk (accommodatie, jeugdtrainer en het clubblad) voor voetbalvereniging DVVC Dongen. Maar ook voor het Tonpraoten en Sauwelen.

Dhr. Nico Verhoeven (63 jaar)

Dhr. Verhoeven ontving de Koninklijke Onderscheiding omdat hij reeds 30 jaar lang actief betrokken is bij de Tilburgse carnavalsvereniging De Vattebieren en het Tonpraotersgala. Daarnaast is hij ook vrijwilliger bij Ponyclub Spona.

Mevr. Hannie Mouthaan (67 jaar) en Mevr. Riet Mouthaan (65 jaar)

Mevrouw Hannie Mouthaan en mevrouw Riet Mouthaan ontvingen beiden de Koninklijke Onderscheiding voor hun enorme staat van dienst op het gebied van vrijwilligerswerk (kantine, PR en penningmeester) voor Tennisclub De Wiel.

Van harte gefeliciteerd allemaal!