Politie Blaricum, Eemnes en Laren op Facebook


Politie Blaricum, Eemnes en Laren op Facebook

Laatste update:
26-04-2016 | 16:58

Blaricum, Eemnes en Laren - Sinds dinsdag 26 april heeft de politie in Blaricum, Eemnes en Laren een eigen Facebook-pagina. Op de pagina plaatst de politie regelmatig berichten over het dagelijks politiewerk.

Naast diverse Twitteraccounts en berichten op politie.nl is de politie in Blaricum, Eemnes en Laren nu ook te volgen op Facebook. De politie kan zo op een zeer laagdrempelige manier informatie delen en halen. Het enige wat bezoekers moeten doen om volger te worden, is de `vind-ik-leuk'-button
aanklikken op de pagina`s www.facebook.com > Politie Blaricum Eemnes Laren. Statusberichten van de pagina`s verschijnen dan automatisch op de tijdlijn.

Diverse berichten

Agenten plaatsen interessante en relevante berichten en reageren ook zelf op reacties van de `likers'. Het gaat om een beeld van het dagelijkse politiewerk, zoals een aanhouding van een inbreker, een aankondiging van een bewonersbijeenkomst, een opsporingsbericht, getuigenoproep of leuke
weetjes. Hiermee wil de politie de relatie met bewoners in het werkgebied te vergroten.


Via de Facebookpagina's kunt u geen meldingen doen. Voor een noodhulpmelding bel 112 en voor overige meldingen kunt u de politie bereiken via 0900-8844.


Benieuwd naar de Facebook-pagina? Kijk dan op:
Facebook Politie Blaricum Eemnes Laren