Koninklijke Onderscheiding vertrekkend raadslid Frits Klasen


dinsdag 26 april 2016

* [IMG]

Vertrekkend raadslid Frits Klasen heeft tijdens de gemeenteraad op dinsdagavond 26 april een koninklijke onderscheiding ontvangen. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding voor zijn verdienste voor de raad. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Klasen werd op 13 mei 1986 benoemd als raadslid van de fractie Gemeentebelangen in de voormalige gemeente Dalen en sinds de herindeling van de gemeente Coevorden. Met een korte onderbreking was hij bijna 30 jaar lid van de gemeenteraad..

Burgemeester Bert Bouwmeester bedankte Frits Klasen voor zijn inzet voor de gemeente Coevorden. "Als raadslid sta je bekend om de beknopte manier waarop je jouw punt duidelijk maakt. Je draait niet om de hete brij heen en vindt het belangrijk dat inwoners begrijpen wat er in de raad wordt
besloten. Jouw ambitie is om de politiek dichtbij onze inwoners te brengen. Ik denk dat dat zeker is gelukt en wil je daarvoor hartelijke bedanken".

Nieuw lid fractie Gemeentebelangen

Mevrouw Mina Scheperkeuter-Minkes volgt Frits Klasen op bij de fractie van Gemeentebelangen. Zij werd tijdens de raadsvergadering beedigd.