De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.-(BUSINESS WIRE)- De Bank of America Corporation (de "onderneming") heeft op 25 april 2016 een actueel verslag via het 8-K formulier ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission ("SEC") waarin wordt aangekondigd dat de onderneming 36.000 aandelen van Serie EE preferente aandelen (zoals hieronder gedefinieerd) heeft afgegeven: Onder de voorwaarden van de Serie EE preferente aandelen, is het vermogen van de onderneming om dividenden toe te kennen of te betalen, uitkeringen toe te kennen of te maken met betrekking tot het terugkopen, aflossen of anderszins verwerven ter overweging van haar gewone aandelen of preferente aandelen op pariteit met of achtergesteld aan de serie EE preferente aandelen, onderworpen aan bepaalde beperkingen in het geval dat de onderneming verzuimt om volle dividenden toe te kennen of te betalen (of een bedrag dat voldoende is toe te kennen of apart te zetten) van haar serie EE preferente aandelen. De beperkingen wordt uiteengezet in het hieronder beschreven Certificaat van benamingen.

Diezelfde dag heeft de onderneming een Certificaat van benamingen (het "Certificaat van benamingen") bij de staatssecretaris van de Staat Delaware ingediend met als doel het wijzigen van haar gewijzigde en geherformuleerde certificaat van oprichting voor het herstellen van de benamingen, voorkeuren, beperkingen en relatieve rechten van haar 6,000% niet-cumulatieve preferente aandelen, serie EE, $ 0,01 nominale waarde per aandeel (de "Serie EE preferente aandelen"). De Serie EE preferente aandelen heeft een liquidatievoorkeur van $ 25.000 per aandeel.

Tenslotte heeft de onderneming dezelfde dag de verkoop van 36.000.000 Depositary Shares (de "Depositary Shares") afgesloten, met elk een factionele belang van 1/1.000ste deel van een Serie EE preferent aandeel. De voorwaarden van het aanbod van de Depositary Shares in de prospectus van de onderneming, gedateerd 1 mei 2015, dat een deel uitmaakt van de registratieverklaring op formulier S-3 (registratienummer 333-202354), zoals aangevuld door een prospectussupplement, gedateerd 18 april 2016.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160426005736/nl/

Contacts

Bank of America Michael Pressman, Assistant General Counsel +1-980-386-5083