Student Company 'Flexi-Clean' valt in de smaak tijdens Jong Ondernemen marktdag Noord-Nederland

dinsdag 26 april 2016

EMMEN - Student Company Flexi-Clean, welke is opgericht door Commerciele Economie studenten van Stenden Hogeschool Emmen, heeft de derde prijs gewonnen op de marktdag van Jong Ondernemen in Noord-Nederland.

Op zaterdag 16 april vond de tweejaarlijkse Jong Ondernemen marktdag plaats voor startende 'jonge ondernemers' in winkelcentrum "De Weiert" in Emmen. De strenge jury, welke zowel opvallend als onopvallend door het winkelend publiek liepen, beoordeelden de aanwezige bedrijven op de aankleding van hun kraam, doelstelling, het product en de uitwerking hiervan.

Rond 16:00 uur vond de prijsuitreiking plaats. "De concurrentie was groot, dus hadden wij niet direct verwacht een prijs in de wacht te slepen. Euforie was dan ook op zijn plaats toen bij de bekendmaking van de derde plaats onze naam werd genoemd. We zijn erg trots en hebben bij de marktdag verschillende positieve en opbouwende feedback gehad. Dit geeft ons nog meer motivatie om ons product verder uit te werken", aldus directeur Laurens Meijer.

Over Flexi-Clean

Flexi-Clean is de snelste en gemakkelijkste manier om stof & vuil van uw toetsenbord of andere moeilijk bereikbare plekjes te verwijderen. Door de unieke textuur van de schoonmaak gel worden meer dan 80% van de bacterien verwijderd en is de gel voor 95% biologisch afbreekbaar. Flexi-Clean is opgericht door tweedejaars Commerciele Economie studenten Laurens Meijer, Ruben Huijzer, Sarah van der Veen, Kim Bos, Alwin Braakman en Lars van der Hulst van Stenden Hogeschool Emmen. Zij doen dit in het kader van project 'Jong Ondernemen'.