Steekincident Nijmegen: UPDATE


Steekincident Nijmegen: UPDATE

Laatste update:
27-04-2016 | 07:25

Nijmegen - De politie is druk bezig met het onderzoek naar het steekincident dat plaatsvond in een cafe aan de Molenstraat in Nijmegen (woensdag 27 april rond 02.05 uur).

Hierbij raakte vier mensen gewond die naar het ziekenhuis werden overgebracht. Het ging in eerste instantie om twee mannen uit Veenendaal van 19 en 20 jaar alsmede een 19-jarige Nijmegenaar. Later meldde zich bij het ziekenhuis een 18-jarige jongen uit Wijchen, die aangaf ook slachtoffer te
zijn. Over de aard van de verwondingen valt op dit moment weinig te zeggen.

Onderzoek

De politie was snel ter plaatse en startte direct een onderzoek. Bezoekers van enkele horecagelegenheden alsmede een deel van de openbare weg werden gemaand te vertrekken. Door de grote hoeveelheid mensen kwamen politie-agenten van buiten Nijmegen assisteren.

Een zoekactie naar de dader (of daders) heeft tot nog toe geen succes gehad. Na enkele uren werden de cafes en omgeving weer vrijgegeven.Het onderzoek is in volle gang. Zo spreken we met getuigen, zodat we een beeld kunnen krijgen van wat er zich heeft afgespeeld en wat de aanleiding zou kunnen zijn geweest.Heeft u informatie, bel ons dan op 0900-8844.Wilt u anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

2016205926