Politie zoekt getuigen mishandeling


Politie zoekt getuigen mishandeling

Laatste update:
27-04-2016 | 15:06

Schagen - Op woensdagmorgen raakte een 18-jarige man uit Sint Maartensvlotbrug gewond bij een mishandeling in een cafe aan de Markt in Schagen. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling.

Omstreeks 00.50 uur was de politie aanwezig op de Markt in Schagen. Hier werden zij aangesproken door het slachtoffer. Hij vertelde zojuist te zijn neergeslagen in een cafe. Hierdoor liep hij verwondingen aan zijn gezicht op, zoals een gebroken tand. Het slachtoffer moest zich onder
doktersbehandeling laten stellen. Het slachtoffer verklaarde in de hal van het cafe te hebben gestaan toen een jongen naar buiten wilde lopen. Deze jongen hield hem vermoedelijk voor een ander. Het slachtoffer werd aanvankelijk alleen mondeling bedreigd. Na een paar passen naar de buitendeur
gedaan te hebben, kwam de verdachte echter teruglopen. Hij sloeg het slachtoffer met een bierpul in zijn gezicht.

Even later kon de politie een 22-jarige man uit Schagen aanhouden. De verdachte werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hij is inmiddels in verzekering gesteld.

Om een helder beeld te krijgen van het incident en de aanleiding daartoe, verzoekt de politie getuigen om nog contact op te nemen. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

2016093078