OASIS bevestigt vijf acquisities in dit jaar

woensdag 27 april 2016 09:07 Economie

Dit is een origineel bericht van PR Newswire

DUBLIN, April 27, 2016 /PRNewswire/ --

De OASIS Group, de snelstgroeiende specialist in gegevens- en informatiebeheer in Europa, heeft bevestigd dat dit jaar vier extra acquisities in Ierland en het Verenigd Koninkrijk plaats hebben gevonden. Naast de recente acquisitie van Restore Document Management Ireland (voorheen Wincanton Records Management Ireland), nam OASIS ook Datasafe, Barrell Resolve Ltd, Archive 2000 UK Ltd en Safe Box over. (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160420/357828LOGO )

Met deze diverse transacties zal OASIS Group zijn marktpositie in Ierland verder uitbreiden en zijn al substantiele aanwezigheid op de markt in het Verenigd Koninkrijk verder versterken. De nieuw verworven klanten zullen naar de ongeevenaarde infrastructuur en bijzondere klantenservice van OASIS worden getransfereerd. Barrell Resolve Ltd, Archive 2000 UK Ltd en Safe Box waren gevestigd in Engeland. Datasafe was gevestigd in Waterford, Ierland. "Voor 2016 hebben wij een resoluut uitbreidingsplan gemaakt. Strategisch gezien zijn de vier bedrijven gezamenlijk een perfecte combinatie", vertelt Dennis E. Barnedt, de CEO van de OASIS Group. "Deze integreraties geven ons geweldige mogelijkheden om ons toch al substantiele klantenbestand verder uit te bouwen. Tegelijkertijd breiden we onze bedrijfsactiviteiten in twee belangrijke markten uit. Omdat we onlangs ook Restore hebben overgenomen, kan ik gerust zeggen dat we het jaar 2016 geweldig goed zijn begonnen". Tot nu toe heeft de OASIS Group 17 succesvolle overnames uitgevoerd.

Over de OASIS Group

OASIS ondersteunt klanten sinds 1999 en is een van de grootste en meest diverse professionele bedrijven voor documenten- en informatiebeheer in Europa. Met een hoofdkantoor in Dublin, Ierland en vestigingen in de hele EU, biedt OASIS werk aan meer dan 250 teamleden en dienstverlening aan meer dan 4.000 klanten in verschillende sectoren, waarbij de nadruk ligt op de gezondheidszorg en financiele, juridische, overheids- en onderwijssectoren. http://www.OASISGroup.com LinkedIn: OASIS Group [https://www.linkedin.com/company/oasis-group_2 ]