Jongen aangehouden na steekincident


Jongen aangehouden na steekincident

Laatste update:
28-04-2016 | 13:10

Apeldoorn - De politie in Apeldoorn heeft woensdag 27 april een 16-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden na een steekincident. Bij het incident raakte een 17-jarige jongen gewond.

Het incident gebeurde rond 23.45 uur bij de Museumpassage in Apeldoorn na een woordenwisseling tussen de 17-jarige jongen en drie andere jongens. De 17-jarige jongen werd meerdere keren geslagen. Ook werd hij met een scherp voorwerp gestoken door een van de jongens. De jongen raakte gewond aan
zijn hand toen hij probeerde de steken af te weren. Hierdoor heeft hij mogelijk ernstiger letsel weten te voorkomen. Wel moest hij in het ziekenhuis aan de verwonding aan zijn hand worden behandeld.

De drie jongens gingen er na het steekincident vandoor. Gealarmeerde agenten zijn direct een onderzoek gestart in de omgeving. De 16-jarige jongen werd op de Handelsstraat door agenten aangetroffen. Volgens getuigen zou hij mogelijk degene zijn die had gestoken. Hierop is hij aangehouden. De
jongen bleek zelf ook lichte verwondingen te hebben. De andere twee jongens werden niet meer aangetroffen.

Getuigen

De politie doet nader onderzoek naar de andere twee jongens en naar wat er precies is voorgevallen. Ben je getuige geweest van het incident of weet je hier meer over? Bel dan de politie via 0900 8844.

2016207123