Aangehouden voor dealen van synthetische drugs


Aangehouden voor dealen van synthetische drugs

Laatste update:
28-04-2016 | 14:01

Beverwijk - De recherche in de IJmond heeft afgelopen week twee verdachten aangehouden voor het dealen in synthetische drugs. Ook 8 vermoedelijke afnemers werden aangehouden.

Synthetische drugs, vuurwapen en geld in beslag genomen

In een onderzoek naar het dealen van synthetische drugs kwamen rechercheurs op het spoor van twee verdachten: een 54-jarige inwoonster van Beverwijk en een 32-jarige Beverwijker. De Beverwijker is afgelopen week voorgeleid voor de rechter-commissaris en hij zit nog vast. De Beverwijkse vrouw
werd heengezonden, maar is nog steeds verdachte. Beiden worden verdacht van het dealen in en het bezit van synthetische drugs.



Bij een doorzoeking in een woning in Beverwijk werd een hoeveelheid synthetische drugs en geld door de recherche aangetroffen. Ook werd een vuurwapen aangetroffen bij een van de vermoedelijke afnemers. De drugs, geld en het vuurwapen zijn in beslag genomen.



Veiliger woonomgeving

Indien u zelf overlast ondervindt van drugsdealers, meldt u dit dan s.v.p. altijd bij de politie via tel.nr.: 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr.: 0800-7000.

Meer informatie over drugsoverlast, wat de politie en gemeenten er aan doen en waar u overlast kunt melden, is hier te vinden -> Drugsoverlast melden





2016054250