Openingstijden gemeentelijke instellingen rond Pinksteren


Openingstijden gemeentelijke instellingen rond Pinksteren

Pagina opties

*
Druk op de print knop van uw browser om af te drukken.
* Deze pagina doorsturen
* Facebook
* Twitter

maandag, 09 mei 2016

Stadshuis/stadswinkel/MEC/afvalbrengstation

Zoals gebruikelijk zijn op Tweede Pinksterdag (maandag 16 mei) het Stadshuis (en dus ook de Stadswinkel), het Milieu Educatie Centrum (MEC) en het afvalbrengstation gesloten.

Kinderboerderij en Natuurkwartier

Kinderboerderij IJsselstee is op Eerste Pinksterdag geopend van 10.00-17.00 uur en op Tweede Pinksterdag van 12.00-17.00 uur. Het terrein van het Natuurkwartier is op Eerste Pinksterdag geopend van 10.00-17.00 uur en op Tweede Pinksterdag van 12.00-17.00 uur.

Afvalinzameling

Op 16 mei (Tweede Pinksterdag) haalt het RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) geen afval op. Op www.rmn.nl/inzamelschema kunt u zien welke ophaaldag daarvoor in de plaats komt. Dit kan een of meerdere dagen voor of na de genoemde dag zijn. De container of plastic Hero zak moet op de
inzameldag voor 07.30 uur aan de weg staan.

Parkeren

Tijdens de feestdagen kunt u in sommige zones in Nieuwegein gratis parkeren. Ook gelden er aangepaste tijden voor de parkeerbalie, de fietsenstallingen en de parkeergarages Stadshuis en Theater.

Op zondag 15 mei (Eerste Pinksterdag) is parkeren op straat in alle parkeerzones gratis. De parkeergarages Stadshuis en Theater zijn gesloten. Parkeergarage Cityplaza is als normaal geopend (07.00-23.00 uur). De fietsenstallingen zijn gesloten.

Op maandag 16 mei (Tweede Pinksterdag) is parkeren in de zones B1 en B2 betaald, de overige zones zijn gratis. De parkeergarages Stadshuis en Theater zijn geopend van 11.00-19.00 uur. Parkeergarage Cityplaza is als normaal geopend (07.00-23.00 uur). De parkeerbalie is echter gesloten.
Fietsenstalling De Fietspomp is geopend tot 23.00 uur, de overige fietsenstallingen tot 18.00 uur.

Parkeergarage Cityplaza is zeven dagen per week geopend van 07.00-23.00 uur, ook tijdens alle feestdagen in mei. In deze parkeergarage wordt op sommige momenten wel gebruik gemaakt van beheer op afstand. De hekken zijn dan gesloten maar u kunt gewoon inrijden (hekken gaan automatisch open).
Uitrijden met een geldig parkeerbewijs kan in alle parkeergarages altijd, dus 24 uur per dag.