Ex-vriend na mishandeling aangehouden


Ex-vriend na mishandeling aangehouden

Laatste update:
09-05-2016 | 15:10

Klundert - Maandagmorgen vroeg is in een woning aan de Doctor Schaepmanstraat in Lage Zwaluwe een man voor een mishandeling aangehouden.

De politie kreeg zondagavond rond 23.30 uur een melding dat een man een andere man knock-out had geslagen en was weggegaan. Het incident was even daarvoor aan de Mauritsweg in Klundert gebeurd.

Kopstoot

De mishandeling was gepleegd door een ex-vriend van een 42-jarige vrouw uit Klundert. Uit politieonderzoek bleek dat hij verbleef in een woning aan de Doctor Schaepmanstraat in Lage Zwaluwe. Enkele agenten gingen naar deze woning en hielden hem aan. De 30-jarige man uit Lage Zwaluwe verzette
zich hierbij en probeerde een agent een kopstoot te geven. Na de aanhouding werd hij voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar hij werd ingesloten. Hij wordt maandag verhoord.

Hennepkwekerij

In de woning aan de Doctor Schaepmanstraat troffen agenten in twee kamers hennepplanten aan. Na overleg met de officier van Justitie werd de hennepkwekerij ontmanteld. Er werd ook nog een stroomstootwapen aangetroffen, deze werd in beslag genomen.