Unit4 tekent deal van 1,9 miljoen euro met Kingston University

Londense universiteit gaat gebruik maken van ERP-oplossing Unit4 Business World - 09. May 2016

Utrecht, 9 mei 2016 - De Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft een deal gesloten met Kingston University ter waarde van 1,9 miljoen euro. De Londense universiteit gaat gebruik maken van Unit4 Business World Finance, Human Resources, Payroll en Research.

De ERP-technologie wordt door Kingston University ingezet om het financiele inzicht te verbeteren, studenten te voorzien van tijdige en accurate data, de ontwikkeling van medewerkers mogelijk maken en om onderzoeks- en bedrijfsfinanciering te ondersteunen. De implementatie van Unit4 Business World zal de onderwijsorganisatie tevens voorzien van accurate, real-time data die het bestuur helpen om personeel effectief te managen en meer geinformeerde budget- en investeringsbeslissingen te nemen.

"De onderwijssector ondergaat enorme veranderingen en we streven ernaar om onze essentiele ondersteuningsdiensten klaar te maken voor de toekomst", aldus Irene Bews, Directeur Financien bij Kingston University. "Unit4's ervaring op het gebied van hoger onderwijs sprak ons erg aan. Dankzij Business World is ons personeel minder tijd kwijt met administratie en kunnen ze meer aandacht besteden aan de studenten. Dat levert een positieve bijdrage aan de studie-ervaring."

Kingston University is benoemd tot de top 15 procent van universiteiten ter wereld in de QS World University Rankings. Ook werd Kingston recentelijk een van de beste jonge universiteiten ter wereld genoemd in Times Higher Education (THE).

"We zijn er trots op om met een ambitieus instituut als Kingston te gaan werken", zei Derren Nisbet, Managing Director voor Unit4 in het Verenigd Koningrijk en Ierland. "Universiteiten hebben steeds meer te maken met nieuwe uitdagingen zoals teruggelopen financiering en toegenomen concurrentie. Door hun personeel de juiste tools en technologieen te bieden, kunnen onderwijsinstituten met de markt meegaan en deze uitdagingen het hoofd bieden.''