Clifford Chance benoemt drie counsels in Amsterdam

maandag 9 mei 2016 14:43 Economie

Dit is een origineel bericht van Clifford Chance

Internationaal advocatenkantoor Clifford Chance heeft per 1 mei 2016 drie counsels benoemd in Amsterdam. Mirjam van der Kaay, Folko de Vries en David Woolmer zijn actief in de Banking & Finance-praktijk van Clifford Chance Amsterdam.De Amsterdamse Banking & Finance-praktijk bestaat uit 55 advocaten onder wie zeven partners en acht counsels.

Jeroen Ouwehand, Managing Partner van Clifford Chance Amsterdam: "We zijn heel trots op de benoeming van Mirjam, Folko en David, alle drie zeer toegewijde en getalenteerde advocaten die op hun vakgebied het verschil maken.''

Mirjam van der Kaay (34) legt zich toe op het adviseren van zowel kredietverstrekkers als -nemers op het gebied van overnamefinanciering, herstructureringen, en algemene kredietverstrekking. Zij heeft een belangrijke rol gespeeld in verschillende prominente private-equityinvesteringen en herstructureringen, waaronder Imtech en Heiploeg.

Folko de Vries (35) legt zich toe op overnamefinanciering en algemene kredietverstrekking. Hij heeft onder meer aan belangrijke openbare biedingen meegewerkt, waaronder D.E Master Blenders, HES, Koninklijke Ten Cate en Ziggo, evenals aan private overnamefinancieringen. De Vries adviseert zowel kredietverstrekkers als -nemers. Ook heeft hij ervaring met de herstructurering en ontbinding van financiele instellingen

David Woolmer (41) is een Engelse advocaat die zich met name richt op exportkredietfinanciering, projectfinanciering en overnamefinanciering. Hij heeft ruime ervaring met het adviseren van zowel kredietverstrekkers als -nemers in de bank-, private equity- en olie- en gassectoren.

*

*

*

*