Buurtpreventie: informatie bijeenkomst op 19 mei


[IMG]

Buurtpreventie houdt in een aantal maatregelen om een buurt of wijk leefbaar te houden. Meer veiligheid in de wijk; daar willen wij met u over praten op 19 mei. Komt u ook?

Behoefte peilen

In de afgelopen jaren is in de gemeente Haaren buurtpreventie geintroduceerd. Vanuit de bewoners van de Noenes was er behoefte aan meer sociale controle en verbeteringen van de veiligheidsbeleving. Ook uit het onderzoek gehouden deze zomer in het mobiele media lab van de politie kwam naar
voren dat er behoefte was een diverse maatregelen op het gebied van veiligheid. U kunt daar een belangrijke rol in spelen. Om de behoefte tot oprichting van een buurtpreventieteam in de dorpen van de gemeente Haaren te peilen onder de burgers organiseren wij een informatiebijeenkomst

Programma

Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst. Het is op 19 mei in het gemeentehuis in Haaren en begint om 20.00 uur.

Tijdens deze avond wordt een voorlichting verzorgd waarbij onder andere wordt ingegaan op de inhoud van, en de ervaringen met buurtpreventie. Naast participanten aan een buurtpreventie project zijn ook aanwezig de Politie en mensen van de gemeente Haaren.

Meer informatie

Wenst u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Anne-Marie Paijmans van de gemeente Haaren, bereikbaar via gemeente@haaren.nl.