Marinierskapel en Eric Vloeimans in Europagebouw

Nieuwsbericht | 11-05-2016 | 16:41

Wil je de Marinierskapel samen zien optreden met Eric Vloeimans? Kom dan zaterdag 14 mei naar de open dag van het Europagebouw. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunt u gratis een concert bijwonen van misschien wel Europa 's beste trompettist samen met de Marinierskapel.

De Marinierskapel op het Plein, Den Haag (foto: CC - Roel Wijnant)

Naast het optreden van de Marinierskapel is er op de 14e nog veel meer te beleven op het voorzitterschapsterrein. Zo kunt u onder andere ook achter het stuur kruipen van een zelfrijdende auto, genieten van gezonde hapjes en een rondleiding krijgen door het Europagebouw. Daarnaast is er ook een optreden van het Europees Jeugdorkest.

Over het Europagebouw

Het Europagebouw is speciaal neergezet voor het Nederlandse voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. Van 1 januari 2016 tot eind juni 2016 wordt het gebruikt voor de Europese ministeriele en ambtelijke vergaderingen. Normaal gesproken is het gebouw gesloten voor publiek, maar de 14e krijgt u een kans om een kijkje te nemen achter deze gesloten deuren.

Meer weten?

Benieuwd naar het hele programma? Ga dan naar eu2016.nl/opendag.

Bent u nieuwsgierig naar het optreden van de Marinierskapel met Eric Vloeimans? Beluister dan alvast de soundcloud van Eric Vloeimans met Marinierskapel