17 mei 2016 Afsluiting Rijnbandijk Opheusden tussen Veerweg en In `t..


In verband met werkzaamheden voor de dijkverbetering (onderlaag asfalt voor de reconstructie aansluiting Veerweg op Rijnbandijk) is vanaf maandagavond 23 mei van 20.00 uur tot dinsdagmorgen 24 mei 06.00 uur de Rijnbandijk in Opheusden tussen de Tielsestraat en In `t Land volledig afgesloten
voor alle verkeer. Tijdens deze werkzaamheden is de kruising Tielsestraat/ Rijnbandijk/ Veerweg voor alle verkeer afgesloten. De woningen aan de wegvakken zijn alleen voor aanwonenden bereikbaar.

Verkeer vanuit Kesteren of vanuit de Veerweg kan dus niet via de Rijnbandijk naar Opheusden rijden! Ook vanuit Opheusden kunt u niet via de Rijnbandijk naar Kesteren of de Veerweg rijden. Het verkeer wordt omgeleid met bebording.

In verband met de omleiding wordt eenrichtingsverkeer ingesteld op de Markstraat tussen de Tielsestraat en de Parallelweg. Verkeer is alleen toegestaan vanaf de Tielsestraat. Ook is er eenrichtingsverkeer op de Varakker. Verkeer is alleen toegestaan vanaf de Markstraat richting de Hamsestraat.

Bekijk hier de omleidingsroute (pdf, 874 kb).