Nieuwsbrief agrariers mei.png


17 mei 2016 Afgelopen week is de mei editie van onze agrarische nieuwsbrief verschenen.
Nieuwsbrief agrariers mei.png Agrarische nieuwsbrief mei 2016

Digitaal

Deze agrarische nieuwsbrief verschijnt vanaf dit jaar alleen nog digitaal. Dit biedt allerlei voordelen. Zo kunnen we er actueler nieuws in plaatsen. Ook zorgen we ervoor dat er meer relevantere informatie in staat, toegespitst op de regio van de ontvanger. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is
van een calamiteit in de buurt, wanneer er bepaald beleid is ontwikkeld dat voor het gebied relevant is of wanneer er nieuws is over projecten in de regio .

Nieuwsbrief mei

In de nieuwsbrief van mei aandacht voor het slootonderhoud dat wij de komende maanden gaan uitvoeren en hoe wij dat in de toekomst willen gaan doen. Ook lichten we toe hoe de last van slootmaaisel omgezet kan worden naar een lust. Daarnaast ook aandacht voor de positieve resultaten van de
metingen van gewasbeschermingsmiddelen in onze beken en sloten, de gratis uit te voeren erfemissiescan en de bijeenkomsten van de ZLTO over erfafspoeling.

Meld u aan!

Bent u werkzaam in de agrarische sector of gewoonweg geinteresseerd in wat er speelt op het gebied van schoon, voldoende en veilig water voor agrariers in uw regio? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief via de volgende link: http://eepurl.com/bPulcr.

U kunt de nieuwsbrief van mei alvast lezen via het archief en dan zorgen wij dat u de volgende in uw mailbox ontvangt!

Suggesties of opmerkingen?

Heeft u suggesties of opmerkingen over ons agrarisch nieuws, dan kunt u die mailen naar info@aaenmaas.nl.