Bejaarde vrouw slachtoffer van zakkenrollerij


Bejaarde vrouw slachtoffer van zakkenrollerij

Laatste update:
17-05-2016 | 12:20

Ulvenhout - Een 74-jarige vrouw uit Ulvenhout heeft bij de politie aangifte gedaan van zakkenrollerij. De vrouw is maandag 16 mei 2016 rond het middaguur in een supermarkt in de Dorpstraat bestolen van haar portemonnee.

De vrouw had de portemonnee tijdens het boodschappen doen in een tas zitten die aan het winkelwagentje hing. Ze is in de winkel aangesproken door een haar onbekende man. Korte tijd later miste de vrouw haar portemonnee.

Politie zoekt getuigen

De vrouw omschrijft de man die haar heeft aangesproken als volgt: een kleine man, vermoedelijk 1.60m lang, met een normaal postuur. De man zou kort, donker, krullend haar hebben en droeg een donkere bril in een rechthoekige vorm.
De politie stelt een onderzoek in en bekijkt onder andere of er camerabeelden beschikbaar zijn. Ook wil de politie graag in contact komen met getuigen. Heeft u in of in de omgeving van de supermarkt iets verdachts gezien? Slaat u aan op het hierboven genoemde signalement? Heeft u de man in de
supermarkt gezien en heeft u gezien dat hij in gesprek was met de bejaarde vrouw? Of bent u zelf ook aangesproken door de man? Belt u dan alstublieft naar de politie, telefoonnummer 0900-8844.