Thema's gezocht voor workshopcarrousel vrijwilligers - gemeente Olde..


De gemeente Oldebroek kan niet zonder vrijwilligers. Wij vinden het belangrijk om vrijwilligers te werven en te behouden.

Workshopcarrousel

Om te investeren in de kennis die er is, bieden Goed Bezig Oldebroek en het Sociaal Team Oldebroek dit najaar een workshopcarrousel aan voor vrijwilligers. In deze carrousel vol workshops, komen diverse actuele onderwerpen aan bod.

Actuele thema's

Graag willen wij inventariseren welke thema's bij u actueel zijn. Voorbeelden van onderwerpen zijn: Wat kan ik met social media? Hoe ga ik om met stoornissen bij kinderen? Hoe kunnen wij meer sponsoren werven? Waar moet een leuke jeugdtraining aan voldoen? Hoe blijf ik als
scheidsrechter/vrijwilliger/mantelzorger mentaal weerbaar? Hoe geef ik richting aan mijn organisatie of vereniging? Hoe kan ik een gezond en passend aanbod in mijn kantine presenteren?

Allemaal vragen die vast wel eens boven komen drijven binnen uw organisatie. We willen graag weten waar u mee worstelt en daar bij aansluiten tijdens de workshopcarrousel! Laat het ons voor 20 juni weten zodat wij met een gepast programma kunnen komen om u nieuwe handvatten te geven in uw
vrijwilligerswerk.

Contact

Goed Bezig Oldebroek: Rudolf Huberts: rhuberts@oldebroek.nl tel. 038 375 86 58

Sociaal Team Oldebroek: Johan Neevel: sociaalteam@oldebroek.nl tel.0525 638 333