Onderzoek: hoe sportief zijn 50-plussers in de gemeente Oldebroek? -..


De gemeenten op de Noord Veluwe vinden een gezonde leefstijl belangrijk. Dus meer sporten of bewegen en meer aandacht voor gezonde voeding.

Aandacht voor senioren

Tot nu toe richtten we ons op jongeren tot 18 jaar. Dankzij een subsidie van de provincie kunnen we nu onze aandacht ook richten op senioren. Want uit cijfers blijkt dat 50-plussers in onze gemeente nog te weinig bewegen.

Vragenlijst

De gemeenten Hattem en Oldebroek onderzoeken samen met de Gelderse Sport Federatie de sport- en beweegbehoefte onder de 50-plussers. Met het invullen van een online vragenlijst willen we de wensen, behoeften en belemmeringen in kaart brengen. Deze gegevens helpen ons bij het maken van een
passend sport- en beweegaanbod, dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Bijdrage

Bent u de 50 gepasseerd en wilt u een bijdrage leveren aan ons onderzoek? Vul de vragenlijst dan via deze link in. Het maakt niet uit of u wel of niet actief bent op het gebied van sport en bewegen. Iedereen kan meedoen! Het kost u slechts tien minuten. We hopen dat u de lijst invult! Voor
meer informatie kunt u contact opnemen met Dennis Kranenburg van de Gelderse Sport Federatie, kranenburg.dennis@gmail.com of met Peter Zoombelt van de gemeente Oldebroek via tel. 14 0525.