Algemene beschouwingen fracties op Perspectievennota voor de begroti..


Op donderdag 26 mei bespreekt de gemeenteraad de Perspectievennota voor de begroting 2017 in een openbare raadsvergadering.

Richting

Het college van burgemeester en wethouders doet in de nota voorstellen voor het komende begrotingsjaar. De raad geeft er zijn mening over en kan bovendien eigen voorkeuren en uitspraken daarnaast zetten. Zo komen college en raad samen tot de richting voor de nieuwe begroting.

Algemene beschouwingen

Voordat de perspectievennota in de vergadering besproken wordt, geven de fracties in de gemeenteraad vooraf hun eerste opvatting over de inhoud van de nota. Dat zijn de `algemene beschouwingen'. Deze beschouwingen van de fracties kunt u vanaf woensdag 18 mei lezen op de website
(www.oldebroek.nl/gemeenteraad - dossiers - perspectievennota 2017). De reactie van het college van burgemeester en wethouders op de beschouwingen komt daar op vrijdagmiddag 20 mei bij te staan.

De raadsvergadering op 26 mei begint om 19.30 uur. U bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. Ook meeluisteren via internet is mogelijk (zie daarvoor op 26 mei de link op www.oldebroek.nl/ gemeenteraad naar de uitzending).