Eerst bijeenkomst Senioren Patientenpanel

17 mei 2016 Eerste bijeenkomst Senioren patientenpanel

Op 12 mei is het Senioren Patientenpanel van het Havenziekenhuis voor het eerst bij elkaar gekomen. Deelnemers aan het panel gingen met de afdeling Communicatie in gesprek over de communicatiemiddelen bij opname. Uitgebreid werden de opnamefolder en de informatiemap bij opname doorgenomen. Het panel had een aantal goede suggesties ter verbetering. Deze worden de komende tijd verder uitgewerkt.

Het patientenpanel denkt mee over het verbeteren van de communicatie, bijvoorbeeld op de website, de wachtkamer tv of via de folders. Leden van het Senioren Patientenpanel krijgen tweemaal per jaar via e-mail een uitnodiging voor een bijeenkomst in het ziekenhuis. Die bijeenkomsten vinden plaats van 12.00 tot 14.00 uur inclusief een lunch en een vergoeding van uw reis- en parkeerkosten aan. Tussentijds stellen wij u mogelijk aanvullende vragen via e-mail. Die vragen kunnen gaan over de communicatie over wachttijden, de website, patientenfolders en zo zijn er nog veel meer onderwerpen denkbaar. De medisch-inhoudelijke behandeling is geen onderwerp van gesprek. De panelbijeenkomsten en vragen gaan steeds over uw ervaringen, uw mening of uw wensen. De uitkomsten van de Patientenpanel bijeenkomsten worden na de bijeenkomst per e-mail verstuurd aan de deelnemers. Zo krijgt u als panellid een goed beeld wat wij met uw inbreng hebben kunnen doen om onze communicatie te verbeteren.

Deelnemen aan Senioren Patientenpanel?

Wij zijn voor het Senioren Patientenpanel op zoek naar ervaringsdeskundigen, dus mensen die (recente) ervaringen hebben met het Havenziekenhuis als patient of als naaste van een patient (bezoeker, begeleider, mantelzorger). U kunt zich aanmelden door onderaan de pagina het formulier in te vullen en te versturen. We stellen u een aantal vragen zodat wij kunnen zien of de deelnemers een goede vertegenwoordiging zijn van alle patienten van het Havenziekenhuis. Alleen deelnemen aan de vragenrondes via e-mail behoort ook tot de mogelijkheden.

Privacy gewaarborgd

Vanzelfsprekend worden uw persoonlijke gegevens beschermd. Uw e-mailadres gebruiken wij alleen om u uit te nodigen voor een onderzoek of daarover met u te communiceren. Door u aan te melden voor het patientenpanel geeft u hier toestemming voor. Het Havenziekenhuis gebruikt het mailadres niet voor commerciele doeleinden en zal het ook nooit aan derden doorgeven. Uw gegevens kunt u altijd laten wijzigen of laten verwijderen.