Uitnodiging informatiemarkt 25 mei


17 mei 2016
[IMG]

Op woensdag 25 mei organiseren wij voor alle bewoners en ondernemers van Almere Poort een informatiemarkt over de ontwikkelingen in Almere Poort. Tijdens deze avond vertellen wij u graag wat er in 2016 staat te gebeuren in Poort. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

U kunt naar behoefte de verschillende `marktkramen' bezoeken om informatie op te halen en in gesprek te gaan met de personen die aan de verschillende projecten werken. Zij horen graag uw mening over de ontwikkelingen. Zo zijn er bijvoorbeeld `marktkramen' over de verbreding van de A6, het
verkeer binnen het stadsdeel, het dagelijks beheer en wonen in Poort. Ook kunt u een Virtual Reality beleving van de mogelijke nieuwe windmolens in Almere Pampus ervaren.

Daarnaast kunt u kennismaken met verschillende partijen in Almere Poort, zoals bijvoorbeeld de groep actieve bewoners voor de invulling van het Cascadepark, de wijkaanjager en het wijkteam. U kunt uw vragen over beheer en veiligheid stellen aan de veiligheidsmanager, de wijkregisseur, de
toezichthouders en de politie en meer te weten komen over het wijkbudget en over Almere stad zonder afval. Ook kunt u in gesprek met Frits Huis, wethouder Openbare ruimte, cultuur en milieu en Tjeerd Herrema, wethouder Ruimte, wonen en wijken.

U kunt de informatiemarkt vrij in- en uitlopen vanaf 18.45 en 21.00 uur. De markt vindt plaats in Groenhorst Almere. De officiele aftrap van de informatiemarkt is door wethouder Frits Huis en wethouder Tjeerd Herrema om 19.00 uur.

We hopen van harte dat u van de mogelijkheid gebruik maakt u te laten informeren en dat u uw kijk geeft op de ontwikkelingen in Almere Poort.

Graag tot woensdag 25 mei.

Met vriendelijke groet,

Harald van der Kooi
Gebiedsmanager Almere Poort