FMR Producties stelt gemeentegids Terneuzen samen


Bent u contactpersoon voor een vereniging of stichting? Dan kunt u vanaf volgende week gebeld worden door FMR Producties. Dit bedrijf stelt de gemeentegids van Terneuzen samen. Bedrijfseigenaren kunnen gebeld worden met de vraag om te adverteren in de gids.

De gids verschijnt in beperkte oplage in juni dit jaar. We verspreiden de gemeentegids niet meer huis aan huis. De gids komt op openbare locaties binnen de gemeente te liggen en is ook af te halen aan de publieksbalies in Axel, Sas van Gent en Terneuzen. Net als voorgaande jaren laten we ook
weer een e-book maken en is de digigids beschikbaar. De gids is ook beschikbaar in de App Store en de Play Store onder de naam `Digigids'.

Wijzigingen doorgeven
Wilt u kijken of uw vermelding in de gids klopt? Ga dan naar www.terneuzen.digigids.eu. U kunt dan ook meteen wijzigingen doorgeven, mocht dit nodig zijn. U kunt ook een e-mail sturen naar info@fmrproducties.nl.

FMR Producties
De gemeente laat de officiele gemeentegids van Terneuzen samenstellen door FMR Producties. Elke andere aanbieder van een gids met daarin adressen, doet dit op eigen initiatief en niet in opdracht van de gemeente. Heeft u twijfels naar aanleiding van een mail, telefoontje of brief? Meld dit dan
aan communicatie@terneuzen.nl of via het algemene telefoonnummer 14 0115.