Speciale gymlessen voor motorische ontwikkeling van kinderen


Heeft uw kind, vergeleken met andere kinderen, wat moeite met bewegen en kan uw kind op motorisch vlak extra aandacht en begeleiding gebruiken? Laat hem/haar dan vanaf maandag 23 mei twee gratis proeflessen volgen bij het `GymKids-uur' van gymnastiekvereniging Vita 2000. Vita 2000 biedt gym-
en turnlessen aan waarbij de grondvormen van het bewegen aan de orde komen die van belang zijn bij de motorische ontwikkeling van kinderen. Bij Vita 2000 krijgen de kinderen de kans om in de lessen op een speelse manier en in een gezellige sfeer hun motoriek goed te ontwikkelen.

Omdat niet voor iedereen bewegen even vanzelfsprekend is, of zo gemakkelijk gaat als bij een ander, komt Vita 2000, in samenwerking met de gemeente Baarn, vanaf maandag 23 mei met een extra gym-uur speciaal voor kinderen die op motorisch vlak extra aandacht en begeleiding kunnen gebruiken. De
trainsters van Vita 2000 zijn deskundig en hebben speciaal voor deze doelgroep opleidingen gevolgd.

Uw kind heeft recht op twee gratis proeflessen. Indien de les bevalt kan hij/zij lid worden van Vita 2000 om aan deze les deel te kunnen blijven nemen.

Wat: GymKids-uur bij Gymnastiekvereniging Vita 2000 Baarn

Waar: Gymzaal de Driesprong, Begoniastraat 4, 3742 TG Baarn

Dag en tijd: Maandag van 16.00 - 17.00 uur

Kosten: 14 euro per maand

Proeflessen: Recht op twee gratis proeflessen

Door wie: Marielle van Maurik

Contactgegevens: marielle_vanmaurik@hotmail.com, tel. 06-23172352.

Mocht u hierover nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Marielle van Maurik en hopelijk starten zij op 23 mei aanstaande met een leuke groep GymKids!

Bron: Vita 2000 / Gemeente Baarn