Waar staat de gemeente Lochem?


logo waarstaatjegemeente.nl

Hoe denkt u over uw woonomgeving? Wat is uw oordeel over ons gemeentebestuur? Wat vindt u van de gemeentelijke regels? Als gemeentebestuur vinden wij het belangrijk wat u van onze gemeente vindt, zodat wij weten op welke terreinen wij kunnen verbeteren.

Een van de manieren om er achter te komen wat uw oordeel over onze gemeente is, is vragen stellen via een vragenlijst. In onze gemeente krijgen binnenkort 1.800 willekeurig gekozen inwoners een brief met een vragenlijst over onze gemeente. Deze inwoners vragen wij even de tijd te nemen de
vragenlijst in te vullen. Dit kan op papier of via internet. De uiterste reactiedatum is 27 mei 2016. De resultaten worden waarschijnlijk in september bekendgemaakt en gepubliceerd op www.waarstaatjegemeente.nl.

Hoe denkt u over de gemeente?

De gemeente heeft een breed takenpakket. In de vragenlijst kunt u dan ook uw waardering geven over een aantal aspecten van de gemeente. Als een groot aantal inwoners dit doet, kunnen wij op hoofdlijnen aangeven hoe onze gemeente er op dit moment volgens u voor staat? Wij hopen dat u een zo
eerlijk mogelijk oordeel geeft over de gemeente en over het gemeentebestuur, zodat deze staat van de gemeente ook daadwerkelijk weergeeft wat u als inwoner denkt.

Mocht u een vragenlijst in de bus hebben gekregen, dan zouden wij het erg op prijs stellen als u aan ons onderzoek zou willen meewerken. Wij willen u nu al bedanken voor uw moeite. Hiermee helpt u ons ons werk voor u als inwoner beter te doen.