Startersavond ZZP'ers 6 juni 2016


Startersavond ZZP'ers 6 juni 2016

Persbericht gemeenten Geertruidenberg, Oosterhout en Drimmelen
Heeft u plannen om te starten als ZZP'er?

Dan nodigen de gemeenten Oosterhout, Drimmelen en Geertruidenberg u graag uit voor de ZZP Startersavond op maandag 6 juni om 19.30 uur. Locatie: Fort Gertrudis, Haven 5, Geertruidenberg.

Als (bijna) startende ZZP'er heeft u een aantal eigenschappen nodig: durf, doorzettingsvermogen, vakkennis en ondernemersgeest. Met deze eigenschappen wilt u waarschijnlijk snel aan de slag als ZZP'er, maar wel op een doordachte manier. De gemeente vindt het ook belangrijk dat u deze stap naar
zelfstandig ondernemerschap goed voorbereid neemt. Daarom organiseren de gemeenten uit de Amerstreek een informatieavond speciaal voor u.

Programma

Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom bij Fort Gertrudis in Geertruidenberg. Om 19.45 uur start het programma. Een ondernemersadviseur van de Kamer van Koophandel zal een introductie verzorgen over het starten als zelfstandig ondernemer. Vervolgens wordt er informatie over opleidingen vanuit
het Business Coach project voor (toekomstig) ZZP'ers gegeven. Aansluitend is er een informatiemarkt met onder andere banken, het UWV en de Kamer van Koophandel.

Tijdens de avond is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken en kennis te delen.

Rond 22.00 uur eindigt de avond.

Interesse?

Wilt u aanwezig zijn bij de ZZP Startersavond? Meldt u zich dan uiterlijk 30 mei aan via een email aan m.vanheel@geertruidenberg.nl onder vermelding van ZZP startersavond.