Zomers genieten met dorpsgenoten


18-05-2016 Speciaal voor ouderen die in de zomer niet makkelijk de deur uit gaan, zijn er in deze zomer weer een aantal gezellige activiteiten georganiseerd. Gaat u mee?
Zomers genieten is er elke maand een keer voor alle ouderen in Drechterland. Zonder dat u ergens lid van bent kunt u deelnemen aan leuke activiteiten. Deze zomeractiviteit wordt georganiseerd door vrijwilligers van MEE& De Wering/ WonenPlus.

14 juli: De Beemster

Donderdagmiddag 14 juli gaan we met de bus een rondrit door de mooie Beemster maken. Sinds 1999 staat droogmakerij De Beemster op de UNESCO lijst van werelderfgoederen. De Beemster wordt als nationaal landschap aangemerkt. De kosten van het uitje in juli met de bus bedragen
EUR 12,00.

9 of 16 augustus

De dinsdagmiddagen 9 of 16 augustus bezoeken we samen met vrijwillige chauffeurs die u zullen rijden, de museum boerderij West-Frisia in Hoogwoud. De kosten voor het bezoek aan de museum boerderij in Hoogwoud bedragen EUR 8,00 per persoon.

Beide keren natuurlijk inclusief koffie met gebak.

Vrijwillige chauffeurs

De deelnemers worden, wanneer zij zelf geen vervoer hebben, belangeloos thuis opgehaald en teruggebracht door de vrijwillige chauffeurs. Als u graag mee wilt dan moet u redelijk ter been zijn.

Vol = vol

De inschrijving is beperkt. Bij een te veel aan deelnemers is de datum van inschrijving belangrijk. Er wordt een wachtlijst gehanteerd en de deelnemers moeten redelijk ter been zijn.

Waar meld ik mij aan?

Voor inwoners van Schellinkhout, Oosterleek, Wijdenes, Hem en Venhuizen bij Servicepunt WonenPlus Venhuizen en omgeving. Dit kan op maandag, woensdag of vrijdag tussen 10.00 en 11.30 uur in de bibliotheek van Venhuizen, telefoonnummer 0228 - 544 780.

Voor inwoners van Oosterblokker, Westwoud en Hoogkarspel bij Servicepunt Hoogkarspel en omgeving. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00-11.30 uur, telefoonnummer 0228 - 567 854.
18-05-2016
Thema Nieuws, Drechternieuws