Helpt u mee de gemeente Heerde vorm te geven? - gemeente Heerde


Digitalisering, veranderende bevolkingscijfers, Cittaslow, uitnodigingsplanologie... De wereld verandert snel, en daarmee ook de toekomst van de gemeente Heerde. Daarom is het hoog tijd om onze visie op Heerde 2025 opnieuw te bekijken. En uw hulp is daarbij hard nodig!

Doet u mee?

Denkt u met ons mee over de toekomst van onze gemeente? Want u, als inwoner van deze gemeente, weet als geen ander hoe Heerde er in 2025 uit zou moeten zien.

Ik nodig u daarom van harte uit op 25 mei. Dan organiseren we een avond over de Toekomstvisie van Heerde in 2025. In 2009 is de Toekomstvisie ontwikkeld, en die is in deze snel veranderende wereld daarom toe aan een herziening.

Bekijk de huidige Toekomstvisie (pdf, 4Mb).

Uw mening telt

Op die avond geeft Arie Voorburg van Arcadis een inleiding; hij heeft in 2009 geholpen bij het opstellen van de Toekomstvisie. Daarin geeft hij maatschappelijke trends en ontwikkelingen aan met vaak ontwikkelingen die in 2009 nog niet te voorzien waren.

Na de pauze kunt tijdens een paneldiscussie uw vragen stellen over de toekomst van Heerde. Er zijn formulieren beschikbaar waarop u uw ideeen en suggesties kunt aangeven. Bij de actualisatie van de toekomstvisie worden deze ideeen beoordeeld en zo veel als mogelijk meegenomen.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 25 mei en begint om 19.30 uur. Locatie is de gemeentewerf, Veldweg 8a, 8181 LR te Heerde. Ik hoop u daar te ontmoeten!

U kunt niet?

U kunt niet op 25 mei, maar wilt wel uw mening geven? Dat kan! Via Facebook (voor een korte reactie), een mail naar gemeente@heerde.nl (graag vermelden `visie 2025') of een brief naar de gemeente: Gemeente Heerde, Jacob Spronk, Postbus 175, 8180 AD Heerde.

Met vriendelijke groet,

Inez Pijnenburg
Burgemeester