Meet & Greet voor werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking


Datum: 18 mei 2016

[IMG]

Donderdag 26 mei van 15.00 - 17.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht

Op 26 mei is er in de Jaarbeurs in Utrecht een grootse Meet & Greet voor werkgevers en mensen met een arbeidsbeperking. De aanwezige werkgevers zijn gemotiveerd om te kijken naar de mogelijkheden om mensen met een arbeidsbeperking een kans op werk te bieden. Via korte gesprekken kunnen
werkgevers en werkzoekenden verkennen wat ze mogelijk voor elkaar kunnen betekenen. De werkzoekenden hebben de kans om hun talenten te laten zien aan de werkgevers.

Voor werkgevers is deze Meet & Greet een unieke kans om direct en laagdrempelig kennis te maken met werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Want een arbeidsbeperking is meestal geen functiebeperking. Inmiddels hebben de eerste 30 werkgevers zich al aangemeld.

Deelnemen?

Bent u werkgever of werkzoekende en wilt u deelnemen aan deze Meet & Greet? Dan bent u op donderdag 26 mei van 15.00 - 17.00 uur van harte welkom in de Jaarbeurs in Utrecht.

Voor werkzoekenden is aanmelden voor de Meet & Greet niet nodig. Werkgevers die willen deelnemen, kunnen zich aanmelden per e-mail via sila.basropansingh@UWV.nl

Support 2016

De Meet & Greet is een initiatief van Onbeperkt aan de slag en Alleen talent telt en vindt plaats tijdens de Support 2016. Support 2016 is de grootste beurs van de Benelux die geheel in het teken staat van leven met een beperking.

Meer informatie over de beurs staat op www.supportexpo.nl. Via deze website kunt u zich ook registreren voor gratis toegangskaarten. Maar u kunt de kaarten ook ter plaatse aanvragen bij de registratiebalie.