Diverse spullen aangetroffen in moordonderzoek Tommie van der Burg


Diverse spullen aangetroffen in moordonderzoek Tommie van der Burg

Laatste update:
18-05-2016 | 16:42

Eindhoven - In het onderzoek naar de moord op Tommie van der Burg heeft de politie dinsdag diverse spullen in beslag genomen voor verder onderzoek. Na de aanhouding van een 44-jarige man en een 37-jarige vrouw uit Eindhoven werden tot het einde van de middag panden in Eindhoven, Best en het
Belgische Weelde doorzocht.

Bij de doorzoekingen nam de recherche onder meer gegevensdragers, documenten, administratie en auto's in beslag. Ook werd een vuurwapen gevonden, net als een balletjespistool en een taser.

Onderzoek

Op dit moment doet de politie onderzoek naar alle in beslag genomen spullen. Het gevonden vuurwapen werd vermoedelijk niet gebruikt bij de moord op Van der Burg. Verder worden de verdachten verhoord. Het tweetal wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Informatie

De recherche houdt er nog altijd sterk rekening mee dat er mensen zijn die essentiele informatie hebben, maar dat om persoonlijke redenen niet durven te melden. Het kan zijn dat de nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek daar verandering in brengen. Ook nu wil de recherche benadrukken dat
informatie ook anoniem kan worden gedeeld door contact te leggen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of met het TNCI op 079-3458999.