U kunt reageren op de Omgevingsvisie Kromme Rijnstreek


Datum: 19 mei 2016

De afgelopen tijd zijn er diverse bijeenkomsten en internetdiscussies geweest over de ontwikkeling van een Omgevingsvisie voor het Kromme Rijngebied. Veel mensen hebben hieraan een bijdrage geleverd of op een andere manier hun belangstelling voor de visie kenbaar gemaakt.

De projectgroep presenteert nu een ambtelijk concept van de visie voor het Kromme Rijngebied. De projectgroep wil dit concept graag met u delen. De ambtelijke conceptvisie is te raadplegen via de link: Omgevingsvisie Kromme Rijn.

Benieuwd naar uw reactie!

Wij merken op dat het hier om een ambtelijk concept gaat. In lijn met het proces zoals wij dat doorlopen voor onze Omgevingsvisie willen wij de samenleving ook in deze stap nadrukkelijk betrekken. Wij zijn dan ook benieuwd naar uw reactie.

Naar verwachting zullen wij de visie vanaf juni gedurende de hele zomer ter inzage leggen. U krijgt dan de gelegenheid aan te geven welke zaken u wilt bespreken. Dit is de ook periode dat u uw zienswijze kunt indienen. Na de zomer worden een aantal momenten georganiseerd om met elkaar in
gesprek te gaan over de onderwerpen die volgens u het meest van belang zijn.

Voor vragen over het proces of inhoud kunt u contact opnemen met Ruben de Goede (Gemeente Houten), Fred Odijk (gemeente Bunnik) of Robin Wouters (gemeente Wijk bij Duurstede).