Half juni publicatie aanbesteding jeugdhulp: begeleiding, behandelin..


19 mei 2016
[IMG]

De gemeente Almere is voornemens om half juni 2016 de aanbestedingsstukken te publiceren voor de functies begeleiding, behandeling en persoonlijke verzorging jeugd en voor kortdurend verblijf jeugd.

De aanbesteding wordt verdeeld in percelen met aandacht voor de mogelijkheid van op- en afschalen in de jeugdhulp. Op deze website en op www.tenderned.nl volgt nadere informatie over het verloop van het inkoopproces. We willen u alvast wijzen op onderstaande registratie-eisen als onderdeel van
het inkoopproces.

* E-herkenning: het inkoopproces verloopt via Tenderned. Hiervoor heeft u een e-Herkenning nodig. Heeft u vragen hierover? Neem contact op met de Servicedesk TenderNed via 0800-836 33 76 of servicedesk@remove-this.tenderned.nl.
* AGB-code: u heeft een AGB-code nodig voor het declareren van jeugdhulp. Heeft u vragen hierover? Neem contact op met het AGB-register via 0900-242 26 33 of aanvraag@remove-this.agbcode.nl.
* Gemeentelijk Gegevensknooppunt (GGK): u dient aangesloten te zijn op het GGK via Vecozo voor het declareren van jeugdhulp. Heeft u hierover vragen? Neem contact op met de afdeling Support van Vecozo via (013) 462 56 41 of support@remove-this.vecozo.nl.
* U dient te kunnen mailen met TLS-versleuteling (Transport Layer Security, een methode voor beveiligde gegevensuitwisseling). Vraag na bij uw e-mailprovider of TLS-versleuteling standaard is.
* Voor professionals die jeugdhulp bieden, is registratie in het Jeugdregister straks verplicht (naar verwachting uiterlijk 1 januari 2018). U kunt nu al een vooraanmelding doen.