Den HaagFM en Popcake op zoek naar muzikaal talent voor Gay Pride-boot

donderdag 19 mei 2016 09:26

Dit is een origineel bericht van Wessels Media

Het uitgaansfeest Popcake en Den Haag FM gaan samen op zoek naar een (onbekende) artiest, die op wil treden op de Popcake - boot, die op zaterdag 6 augustus meevaart tijdens de Canal parade in Amsterdam. Het heterovriendelijke feest Popcake, dat zes keer per jaar op de 42ste verdieping van de Haagse toren wordt gehouden, heeft dit jaar als bootthema "I love who I want - I love POPcake" .

Het thema van de boot " I love who I want" gaat verder dan alleen liefde voor een persoon van hetzelfde geslacht, maar geldt voor iedereen. "Ik zie de pride dan ook meer als een tolerantiefeest, dan als een 100% gayfeest", aldus organisator Luuk Wessels. "Tijdens de GayPride heeft iedereen figuurlijk een roze bril op, iedereen is dan gelijk aan elkaar, ongeacht je geslacht, herkomst, achtergrond en seksuele voorkeur". "Dat is ook de reden dat Popcake in samenwerking met Den Haag FM, een zender voor iedereen, vanaf vandaag op zoek gaat naar een muzikale act, die wordt beloond met een podium plek op de boot. Zodat iedereen, die zich geroepen voelt om dit feest mee te willen vieren zich kan inschrijven.

In het middagprogramma "Hou je Haags" zullen drie inzendingen strijden voor de finale plaats met als uiteindelijke winst de microfoon op de boot. Spreekt het genre '90s - tot nu popmuziek jou aan, ben je tussen de 18 en 88 , is zingen jouw passie en weet je hoe je met een half miljoen mensen langs de kant een feestje kan bouwen? Stuur dan voor 8 juni een demo op YouTube - link naar info@ilovepopcake.nl

Voorgaande jaren haalde de Popcake - boot de landelijke media met o.a. de aanwezigheid van de internationale popact Vengaboys en met O'G3NE, de winnaressen van The Voice of Holland 2014. Mede dankzij de hulp van Gamestate en The Penthouse zal de Popcake-boot ook dit jaar tijdens de Canal Pride in de Amsterdamse grachten haar Haagse steentje bijdragen.

*

*

*

*