De Normaalste Zaak verwelkomt Tata Steel als 400ste partner


Geplaatst op 21 mei 2016

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ons netwerk blijft groeien. Met de aanmelding van Tata Steel Nederland verwelkomen we de 400ste partner. Een mijlpaal om even bij stil te staan.

tata-steel-bert-jochen-houtschilt-petra-nordholt

Op 13 mei reisde Bert van Boggelen met bloemen en een taart richting Velsen-Zuid, om Jochen Houtschilt en Petra Nordholt van Tata Steel persoonlijk te feliciteren: de staalproducent is de 400ste partner van De Normaalste Zaak.

Ambitie

Tata Steel heeft de ambitie om in de komende jaren 49 banen voor mensen met een beperking beschikbaar te maken. Het bedrijf is met 11 gerealiseerde banen al een flink eind op de goede weg.

Ook meedoen?

Elk organisatie kan zich aanmelden voor het partnerschap - zolang het de ambitie heeft om ruimte te maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Door mee te doen draagt een organisatie niet alleen bij aan de banenafspraak uit het Sociaal akkoord, het levert werkgevers echt iets op.
Meer informatie staat elders op deze site.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone