Lentefeest en Duurzaamheidsmarkt


dinsdag, 24 mei 2016

Tijdens het Lentefeest is er van alles te doen is in het Natuurkwartier voor zowel kinderen als volwassenen. Er zijn meer dan vijfendertig verschillende leuke, leerzame- en inspirende doe-activiteiten. Het Natuurkwartier met museum Warsenhoeck, de kinderboerderij, de poldermolen, het Milieu
Educa-tie Centrum en de Proevtuin zetten hun deuren open en organiseren samen met verschillende Nieuwegeinse organisaties dit jaarlijks terugkerend evenement in het groen.

11e keer

Het is dit jaarde 11e keer dat we het Lentefeest houden. De eerste editie was na het verplaatsen van de poldermolen naar het Natuurkwartier.
Kinderen krijgen een LenteAvontuurKaart. Bij zes stempels verdienen ze iets lekkers. Volwassenen willen we inspireren en bewust maken van hun eigen mogelijkheden en keuzes om Nieuwegein een duurzame en leefbare stad te laten zijn, waar het prettig wonen, werken en recreeren is.
Aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Dit jaar kunt u terecht bij LaLotta.

Programmakaart

Bij aankomst ontvangt je een programmakaart en de LenteAvontuurKaart. Wil je al eerder zien welke doe-activiteiten er zijn, kijk dan op www.natuurkwartier.nl/lentefeest.
Al met al beloofd het weer een heel leuke, boeiende, leerzame en gezellige dag te worden waar we iedereen voor uitnodigen. We willen wel iedereen vragen zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen.

binnenin