Vacature oproepkrachten telefoniste/receptioniste (m/v)


We zijn voor het team Frontoffice van de afdeling Dienstverlening & Samenleving op zoek naar oproepkrachten voor de functie telefoniste/receptioniste.

In deze functie ben je samen met je collega's het visitekaartje van de gemeente Aa en Hunze richting haar burgers.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In de functie van telefoniste bedien je de telefooncentrale verzorg je de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Je verbindt door of handelt het gesprek af indien niet kan worden doorverbonden. De reguliere vragen handel je zelf af. In de functie van receptioniste ontvang en introduceer je
bezoekers. Je verstrekt informatie, verwijst door of begeleidt bezoekers naar de bestemming. Je fungeert als gastheer/-vrouw.

Wie zoeken wij?

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Je hebt ervaring me het bedienen van de telefooncentrale. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent enthousiast, flexibel bent klantgericht.

Wat bieden wij?

Als oproepkracht ben je flexibel op afroep beschikbaar. De functie is ingedeeld in schaal 5 van de salaristabel uit de CAR UWO. Dit betekent een salaris van minimaal EUR 1.656,- en maximaal EUR 2.525,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Interne kandidaten

We nodigen interne kandidaten uit om te solliciteren naar deze functie. Interne kandidaten zijn medewerkers die in (vaste of tijdelijke) dienst zijn bij de gemeente Aa en Hunze en mensen die via een uitzendbureau minimaal 1 jaar in onze gemeente werkzaam zijn. Ook de medewerkers van de
gemeente Assen en Tynaarlo worden gezien als interne kandidaat.

Informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden kun je contact opnemen met Bert Ydema (teamleider frontoffice) tel.(0592) 26 77 24. Voor vragen over de procedure en arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Johanna Stokker (personeelsadviseur) tel. (0592) 26 78 11.

Solliciteren?

Je kunt solliciteren door een brief met je motivatie en je cv uiterlijk vrijdag 3 juni 2016 te mailen naar: vacatures@aaenhunze.nl.